Verticaal is een onderdeel van RENTIT

Wie zijn wij

VERTICAAL is onderdeel van RENTIT, hét vakmagazine voor de gehele verhuurbranche.

Begin 2010 zijn wij gestart met een magazine toegespitst op de gehele VERTICAAL markt in de Benelux. Omdat er vele raakvlakken zijn met de verhuurbranche is gekozen voor een katern in RENTIT.

Naast onze bestaande website, www.rentit.nl , kregen we in toenemende mate te maken met de vraag of er niet een website gemaakt kon worden die toegespitst was voor de verticaalmarkt. Vandaar het initiatief voor deze site naast onze gedrukte uitgave.

Deze site is bedoeld voor alle bedrijven die gespecialiseerd zijn in, of werken met, een of meerdere facetten van verticaal transport in de breedste zin. Denk hierbij aan bedrijven gespecialiseerd in verticaal transport, bouw / afwerkingbedrijven, schilder- en glaszettersbedrijven, gevelreiniging en –beplating, staalbouwbedrijven, installatiebedrijven, schoonmaakbedrijven, verhuurbedrijven, woningbouwbedrijven, kassenbouwbedrijven en alle toeleveranciers en aanverwante bedrijven.

Wij bieden u nieuwsitems, een bedrijvenindex waarbij gezocht kan worden op produkt, merk, naam etc., en een archief van onze uitgaven. Mocht er volgens u nog iets ontbreken dan vernemen wij graag van u.

Succes in zaken,

John Maaskamp
Uitgever

Titel: RENTIT / VERTICAAL
Uitgever: RENTIT

Adres: Postbus: 175, 6640 AD Beuningen
Telefoon:  +31 (0) 24-350 20 70
Fax: +31 (0) 24-642 53 51
KvK: 09.11.51.0